Ķiploku un medus sajaukums varētu nešķist viens no garšīgākajiem ēdieniem.
Tomēr šo divu sastāvdaļu kombinācija rezultējas apbrīnojamā imūnsistēmas uzlabošanas substancē, kas uzturēs kārtībā tavu veselību un spēku. Lai arī cik dīvains nešķistu šis sajaukums, mēs iesakām to izmēģināt.
Ēdienam pievienot ķiploku ir lieliska izvēle, tas piedod specifisku, patīkamu garšu. Ķiplokam ir garš saraksts ar pozitīvajām ietekmēm uz cilvēka veselību, kā arī tam ir spēcīgas antioksidanta īpašības.
Ķiplokā ir maz kaloriju, bet daudz uzturvielu (mangāns, B6 vitamīns, C vitamīns, selēns un šķiedras).
Medus sastāvā ir daudz antioksidantu, tāpat kā enzīmu un minerālu (dzelzs, cinks, kālijs, kalcijs, fosfors, magnijs un selēnijs). Ja ar to nepietiek, medus satur arī B6 vitamīnu, tiamīnu, riboflavīnu un niacīnu.
Lasi arī: 6 ārstnieciskas receptes ar vērtīgo ķiploku – ķiploks veselībai katru dienu
Dabīgie medus minerāli un vitamīni palīdz pazemināt holesterīna līmeni, tas dod milzīgu enerģijas daudzumu un palīdz uzturēt veselīgu svaru.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu kā pagatavot šo līdzekli
Cik daudz jālieto? Ēdamkaroti? Tējkaroti? Daiviņu vai tikai medu?